Hlavním tématem konference ,,Ochrana obyvatelstva 2021-Nebezpečné látky“ byla oblast: Krizový management a ochrana obyvatelstva za pandemie.

20. 4. 2023 Autor: Tomáš Šebesta

Jubilejní XX. ročník Konference ,,Ochrana obyvatelstva 2021-nebezpečné látky“, pořádala ve dnech 26. - 27. října 2021 Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB – Technické univerzity Ostrava, Sdružení požárního a bezpečnostního inženýrství, z.s. ve spolupráci s Ministerstvem vnitra GŘ HZS ČR.

Hlavní téma konference: Krizový management a ochrana obyvatelstva za pandemie

Organizace a úroveň konference byla ve všech oblastech na vysoké profesionální úrovni, se zaměřením na aktuální problematiku týkající se zejména pandemické situace na území ČR. Účastníci tohoto odborného zaměstnání tak mohli získat další cenné poznatky pro svoji činnost ve výše uvedené oblasti. Další oblastí, ke které konferece určitě významně přispěla, je otázka zfektivnění a zlepšení součinnosti mezi jednotlivými složkami IZS a dalšímí subjekty při řešení pandemické situace na různých úrovních a zejména z pohledu problematiky ochrany obyvatelstva jako součásti krizového řízení. Důležitým faktorem bylo osobní setkání zástupců složek IZS v rámci formální i neformální části konference, spojené s výměnou doposud získaných poznatků a zkušeností v oblati ochrany obyvatelstva a výskytu pandemie takového rozsahu.

Hlavním tématem konference ,,Ochrana obyvatelstva 2021-Nebezpečné látky“ byla oblast: Krizový management a ochrana obyvatelstva za pandemie.

Soubory ke stažení