Pracovníci krizového řízení KÚ KHK se zúčastnili mezinárodní konference CRISCON 2020 - Krizového řízení a řešení krizových situací

20. 4. 2023 Autor: Tomáš Šebesta

Fakulta logistiky a krizového řízení - Ústav krizového řízení Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, byla po roce opět hostitelem a pořadatelem mezinárodní konference CRISCON 2020 - Krizového řízení a řešení krizových situací

Vzdělávací a společenská akce proběhla ve dnech 9 – 10. září 2020 v areálu Fakulty logistiky a krizového řízení UTB, na Studentském náměstí v Uherském Hradišti.

Konference byla v letošním roce rozdělena do 5 níže uvedených sekcí pod názvy:

  • Analýza rizik
  • Enviromentální bezpečnost
  • Ochrana obyvatelstva
  • Logistika a doprava
  • Studentská sekce (poster sekce)
Na konference vystoupili se svými příspěvky a velmi zajímavými aktuálním poznatky z oblasti krizového řízení odborníci napříč celým spektrem z řad akademiků, vysokoškolských pedagogů, zástupců institucí státní správy a samosprávy, složek IZS a představitelů dalších subjektů a organizací, podílejících se na řešení problematiky krizového řízení v České republice i v zahraničí. Podstatná část vystoupení byla směřována k aktuálnímu tématu řešení problematiky týkající se Covid-19 a okolnostmi s uvedenou problematikou souvisejícími.

Své zkušenosti a poznatky si účastníci konference vyměnili v rámci kulturního večera, který se stejně jako celá konference byl velmi povedený.

Závěrem je nutné podotknout, že organizace celé konference ze strany pořadatelů byla opět na velmi vysoké profesionální úrovni a všichni přítomní tak mohli získat další cenné poznatky pro svoji činnost v problematice krizového řízení.

Fotogalerie