Přístavba a stavební úpravy dílen SŠSE Nová Paka, Horská 258, Vrchlabí

Logo Spolufinacováno EU a logo MMR

Přístavba a stavební úpravy dílen SŠSE Nová Paka, Horská 258, Vrchlabí

registrační číslo: CZ.06.04.01/00/22_042/0002870

Zpět na přehled projektů

Popis projektu:

Předmětem projektu je rekonstrukce stávající budovy doplněná o vybudování nové přístavby Střední školy strojírenské a elektrotechnické Nová Paka – Vrchlabí.

Přístavba o 2 nadzemních podlažích bude obsahovat dvě učebny - karosářské dílny, šatny se sociálním zařízením a dvě garáže. Ve 2. NP budou vybudovány 2 učebny - dílna automatizace a strojní dílna a nezbytné hygienické zázemí a zázemí pro pedagogický personál. Součástí stavby bude řešení likvidace dešťových vod vč. nové přípojky kanalizace (přístavba) a výměny stávající kanalizační přípojky (ze stávající budovy), nové zpevněné plochy pro stání osobních automobilů, venkovní domovní podzemní kabelové vedení el. energie pro napojení přístavby.

Rekonstrukcí stávající budovy budou upraveny dispozice budovy vč. rekonstrukce odborných učeben, technických rozvodů, instalace včetně vnitřních povrchů, zateplení obálky budovy a výměny stávající střešní krytiny.

Cíl projektu:

Cílem projektu je zkvalitnění vzdělávací infrastruktury pro přírodní vědy a polytechnické vzdělávání v Královéhradeckém kraji.

Výsledky projektu:

Výsledkem projektu bude rozvoj a modernizace vzdělávací infrastruktury středních škol v Královéhradeckém kraji.

Projekt je spolufinancován Evropskou unií.