Konference Učení pro život Broumov 2021

8. 9. 2021 Autor: Petra Hnátová

Dvoudenní konference na podporu pedagogů ve dnech 23. – 24. září 2021

Logo KAP2









Třetí ročník konference „Učení pro život“ se uskuteční ve dnech 23. a 24. září 2021 ve Dřevníku a v přilehlých zahradách kláštera Broumov.

Konference má letos podtéma „Co to znamená (se) učit V LABYRINTU DNEŠNÍCH DNŮ?“ a odráží potřeby ve školství v době epidemie a měnících se vládních omezení. Cílem řady přednášek, workshopů a edukativního doprovodného programu s renomovanými lektory a řečníky je podpora pedagogů z našeho regionu. Maximální počet účastníků je 200 osob. Mezi klíčová témata patří trendy v distančním vzdělávání, počítačová gramotnost, psychodidaktika, matematická pregramotnost, čtenářství a kritické myšlení, ale i inspirace ze školství v Estonsku a ve Španělsku.

Doprovodný program zajistí žáci ze základních uměleckých škol z regionu (ZUŠ Nové Město nad Metují, ZUŠ Hronov, ZUŠ Police nad Metují, ZUŠ Náchod, ZUŠ Broumov, ZUŠ Červený Kostelec). Vystoupí dechový orchestr, taneční soubor, kytaristi, swingová formace nebo akordeonový orchestr. Muzeum Pod čepicí představí kreativní výukové prvky, pomůcky a instalace ve Dřevníku.

Kompletní program je k dispozici na webových stránkách https://konference-broumov.webnode.cz/.


V případě zájmu vyplňte závazný přihlašovací formulář, který najdete ZDE.



Bližší informace, včetně seznamu přednášejících najdete v přiloženém souboru:

Konference Učení pro život Broumov 2021 (pdf, 4097 kB, 8.9.2021 17:07)


Logo OP VVV